עם יותר מ- 25,000 מר, המתפרשים על פני חמישה מתחמים, רשת בי אול Be All לא עוצרת ומתכננת פתיחת מתחמים חדשים, כולל מתחם ייעודי עבור חברות בתחום הקנאביס הרפואי שעתיד להיפתח בקרוב, הרשת מציגה את ההתרחבות המהירה ביותר בתחום חללי עבודה משותפים, כשהיא מציעה מגוון של משרדים להשכרה, עמדות אופן ספייס וחדרי ישיבות מאובזרים. המאמר הבא יסקור את ההתקדמות המהירה של הרשת.
רק ב-2017 פתחה הרשת הצעירה את המתחם הראשון שלה, וכבר היא ראש בראש עם שחקנים נוספים בתחום חללי עבודה משותפים, ומציעה רמה גבוהה בזכות הסטנדרט הגבוה ומתאימה עצמה לחברות גדולות וגם לעסקים של איש אחד.
נגישות לכולם זה המפתח: Be All מציעה סניפים נגישים
המיקומים של רשת בי אול נבחרים בקפידה, כשהדגש הוא על נגישות הגעה מכל הארץ ועל מתחמים נגישים לכל האוכלוסיות, כאשר מחירי המשרדים מתאימים גם לחברות גדולות וגם לעסקים של איש אחד ותמהיל השוכרים מגוון, על מנת ליצור חיי קהילה וליצור נטוורקינג אמיתי בין השוכרים.
בארבעת המתחמים שלהBE ALL מציעה מלבד עמדות אופן ספייס, משרדים להשכרה או חדרי ישיבות מאובזרים, גם חדר משחקים, אזור לאירועים, מטבחים מאובזרים לחלוטין ובחלק מהסניפים אפשר למצוא גם מקלחות וחדרי כושר, כדי שיהיה אפשר להרגיש כמעט כמו בבית. המחיר, כמובן, כולל את כל ההוצאות והחשבונית מוכרת למס הכנסה.
חיי קהילה ונטוורקינג אמיתי: Be All מציעה קהילה
נטוורקינג, כידוע, הינו ערוץ הפרסום היעיל ביותר, כאשר מקבלים ונותנים הפניות הדדיות, אשר מגדילים את היקף ההכנסות של העסק. קיימות קבוצות נטוורקינג שונות, אשר בהן ניתן לעשות נטוורקינג וליצור קשרים חדשים. אך BE ALL לקחו את הנטוורקינג קדימה, כאשר הם מעודדים בעלי עסקים השוכרים משרדים במתחמיה להגיע להרצאות, להיפגש עם אנשי עסקים אחרים במתחם וליצור קשרים חדשים, אשר לפעמים יוצרים גם מיזמים חדשים לחלוטין, שקשה להגיע אליהם לבד.
הקשרים נוצרים גם באופן טבעי, באמצעות האזורים המשותפים, כמו המרפסות הרחבות, המטבח המאובזר שמתקיימת בו שעת האפי האוור ואפילו בתור למדפסת אפשר להכיר בעלי עסקים משיקים לשלך. כל זה כמובן תורם לתחושת הקהילתיות ומוריד מתחושת הבדידות שמלווה בעלי עסקים של איש אחד, שאין להם את שיחות המסדרון שיש לעובדים שכירים.
הנה רשימת מתחמי העבודה של בי אול - BE ALL ישראל
-
בתמונה: חלל עבודה בי אול מגדלי אלון -
בתמונה: חלל עבודה בי אול יהודה הלוי -
בתמונה: חלל עבודה בי אול ארלוזורוב -
בתמונה: חלל עבודה בי אול מגדל השחר
לסיכום, רשת Be All מציגה את הצמיחה המהירה ביותר בתחום חללי עבודה משותפים, כאשר החברה אוחזת ב-5 סניפים, שקמו כולם במהלך השנה הראשונה לפעילותה. החברה מקפידה על מיקומים ניגשים, שאפשר להגיע אליהם בקלות מכל הארץ ועל נגישות בתוך המתחמים והיא מציעה את כל הפינוקים שאפשר לצפות מרשת יוקרתית בתחום חללי עבודה משותפים. אתר CoWork מזמין אותך לבחור את סניף בי אול המתאים ביותר ולהנות ממשרד חדש כבר היום.
